Kutsu AHOT-verkostotapaamiseen Helsingissä 10.10.2014

Tervetuloa 10.10. klo 10 alkaen HAAGA-HELIAn Pasilan toimipisteeseen korkeakoulujen yhteiseen osaamisen tunnistamisen työpajapäivään. (Huom! Tilaisuus kestää klo 16 asti)

Olemme varanneet aikaa ja tilat klo 10-16 ja suunnitelleet alustavasti ohjelmaa, johon voitte vielä vaikuttaa. Tilaisuuden työnimi on "A hot Friday", joten luvassa on rennossa ilmapiirissä vuorovaikutuksellisuutta ja vertaistukea. Toivottavasti tapaamme suurella joukolla!

Tarkoitus on käydä aamupäivällä läpi käytännön kysymyksiä ja pyrkiä löytämään niihin ratkaisuja, ja iltapäivällä pohdimme HAAGA-HELIAn ammatillisen opettajakorkeakoulun yliopettajan Kimmo Mäen johdolla mm. opinnollistamista osana osaamisen tunnistamista. Iltapäivälle varataan aikaa myös yhteisten linjausten tekoon, mitä tilaisuudelta on toivottu.

Ilmoittaudu 3.10. mennessä osoitteella pauliina.saaristo@myy.haaga-helia.fi (ilmoita nimesi, organisaatio sekä yhteystiedot). Ilmoittautuneille lähetämme lisätietoa myöhemmin.

Toivomuksena on, että jokainen toisi mukanaan muutaman käytännön kysymyksen tai haasteen, joita omassa korkeakoulussa on osaamisen tunnistamiseen liittyen tullut eteen. Käymme näitä läpi ryhmissä ja pyrimme löytämään yhteisiä linjauksia. Jos haluat ehdottaa laajempia teemoja päivän keskusteluun, tee se 15.9. mennessä osoitteella marjaana.makela@haaga-helia.fi.

Tapaamisiin HAAGA-HELIAssa,

Marjaana Mäkelä ja Virve Jalonen